Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

FDB Møbler C64 Shaker

Shakerbordet, et klassisk design skabt af den anerkendte møbelarkitekt Børge Mogensen, repræsenterer en tidløs æstetik og dedikation til brugervenligt møbeldesign. Tegnet i 1950 for FDB, fandt bordet aldrig vej til produktion på det tidspunkt, muligvis på grund af dets dristige design og komplekse konstruktion. Ikke desto mindre har det overlevet tidens tand og er nu, 70 år senere, blevet genintroduceret af FDB Møbler.

Shakerbordet repræsenterer Børge Mogensens karakteristiske designfilosofi, der sætter funktionalitet og brugervenlighed i højsædet. Trods sin oprindelige ikke-produktion står det i dag som et ikonisk eksempel på dansk møbelkunst.

Børge Mogensens design for Shakerbordet udstråler tidløs elegance. Med sit enkle, rektangulære udseende og et unikt understel skaber bordet et indtryk af svævende lethed og passer ind i moderne såvel som klassiske indretningsstile.

Shakerbordet inkarnerer Børge Mogensens overbevisning om, at møbler skal tjene mennesket. Det elegante og unikke understel skaber ikke kun et æstetisk udtryk, men sikrer også optimal benplads, hvilket reflekterer møbelarkitektens fokus på brugervenlig funktionalitet.

FDB Møbler er en dansk møbelproducent, der har rødder i Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger (FDB). FDB blev grundlagt i 1896, og i 1942 begyndte de at producere møbler med fokus på funktionelt design og høj kvalitet til overkommelige priser.

FDB Møbler samarbejdede med anerkendte danske designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Mogens Lassen, der skabte ikoniske møbler, der stadig er populære i dag. Møblerne fra FDB Møbler er kendt for deres enkle, tidløse design og brugen af naturlige materialer.

I 2013 blev FDB Møbler relanceret med det formål at genoplive arven af dansk møbeldesign og producere klassiske møbler i høj kvalitet. FDB Møbler fortsætter med at tilbyde en bred vifte af møbler til både hjemmet og kontoret.

 

FDB Møbler C64 Shaker specifikationer

Yderligere information

Størrelse

Small :
90 x 180 cm
Large :
90 x 220 cm
Tillægsplade :
40 x 90 cm

Træsort

Eg finer lak

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik