Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

FDB Møbler J48

J48 Spisebordsstol: Klassisk Elegance i Massivt Egetræ

Poul M. Volther præsenterede verden for J48 spisebordsstolen i 1951, og denne FDB-klassiker er nu blevet relanceret med respekt for det oprindelige design. Stolen, der fortsat er elsket for sit karakteristiske udseende, kombinerer massivt egetræ, et tidløst formsprog og enestående siddekomfort.

J48 er en elegant og tidløs spisebordsstol med et karakteristisk afrundet design, kendetegnet ved adskilte rygstykker. Inspireret af funktionalismen og enkle former, er stolen skabt af massivt egetræ, der bringer varme og autenticitet ind i rummet.

For at tilføje et strejf af luksus og komfort er sædet udført i sort læder. Dette materialevalg tilføjer ikke kun et sofistikeret touch, men det er også slidstærkt, blødt og behageligt at sidde på. Poul M. Volther, der overtog rollen som tegnestueleder for FDB Møbler i 1950, delte Børge Mogensens fascination af enkle former og funktionalitet. J48’s karakteristiske design med adskilte rygstykker blev senere genbrugt i den berømte Corona-stol, hvilket bidrog til Volthers ry som en af de betroede møbelarkitekter i sin tid.

Ryg, ben og understel er udført i massivt egetræ fra FSC-certificerede europæiske skove. Denne bæredygtige tilgang sikrer ikke kun kvalitet, men også respekt for miljøet. Derudover er læderet, der anvendes til sædet, fuldnarvet, slidstærkt og af høj kvalitet. Stolen er blevet tilpasset nutidens størrelser og siddekomfort, hvilket giver den et frisk pust og gør den ideel til moderne indretning. Med J48 har FDB Møbler formået at bevare og genoplive en tidløs klassiker, der fortsætter med at være et eftertragtet valg for dem, der værdsætter skønheden i godt håndværk og design.

FDB Møbler er en dansk møbelproducent, der har rødder i Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger (FDB). FDB blev grundlagt i 1896, og i 1942 begyndte de at producere møbler med fokus på funktionelt design og høj kvalitet til overkommelige priser.

FDB Møbler samarbejdede med anerkendte danske designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Mogens Lassen, der skabte ikoniske møbler, der stadig er populære i dag. Møblerne fra FDB Møbler er kendt for deres enkle, tidløse design og brugen af naturlige materialer.

I 2013 blev FDB Møbler relanceret med det formål at genoplive arven af dansk møbeldesign og producere klassiske møbler i høj kvalitet. FDB Møbler fortsætter med at tilbyde en bred vifte af møbler til både hjemmet og kontoret.

 

FDB Møbler J48 specifikationer

Yderligere information

Størrelse

H. 78 cm x B. 48 cm x D. 50 cm.

Træsort

Eg lak, eg sort eller røget eg.

Sæde

Sort læder, cognac læder, mørkebrun læder eller antracit tekstil.

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik