Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Moooi Flock of Light

Flock of Light er en unik og æstetisk belysningskollektion fra det hollandske designfirma Moooi. Moooi er kendt for at skabe innovative og dristige designs, der udfordrer konventionerne inden for møbler og belysning, og “Flock of Light” er ingen undtagelse.

Denne kollektion blev først introduceret som en del af Salone del Mobile i Milano, en af verdens mest prestigefyldte møbel- og designmesser. Designet af Studio Toer skiller Flock of Light sig ud med sit karakteristiske udseende. Navnet, der bogstaveligt talt oversat betyder “lysflok”, giver en ledetråd til konceptet bag lamperne.

Flock of Light har en delikat og luftig struktur, der skaber indtryk af bevægelse og lethed. Hver lampe består af en samling tynde metaltråde, der bøjer og sno sig på en måde, der efterligner bevægelsen af en fugleflok. Denne abstrakte og poetiske tilgang til design gør, at lamperne skiller sig ud som kunstværker ud over at være funktionelle belysningsenheder.

Lamperne fås i forskellige størrelser og konfigurationer og skaber et intrikat og fascinerende spil af lys og skygge, når de er tændt. Materialvalget og udførelsen af Flock of Light gør det til et samtaleemne og et centralt element i ethvert rum.

Moooi er kendt for at udforske grænserne for design, og Flock of Light er et eksempel på dette ved at forene æstetik og funktionalitet på en bemærkelsesværdig måde.

Moooi er et dynamisk og innovativt hollandsk designfirma, der blev grundlagt i 2001 af Marcel Wanders og Casper Vissers. Firmaets navn, Moooi, afspejler deres forpligtelse til skønhed og unikhed, idet det hollandske ord for “smuk” er blevet forstærket med et ekstra “o”. Dette ekstra “o” symboliserer den ekstraordinære og nyskabende tilgang, som Moooi bringer til verden af design.
Moooi er kendt for at udfordre konventionerne og skabe designs, der går ud over det forventede. Deres kollektioner omfatter et bredt spektrum af møbler, belysning og accessories, der ofte fusionerer traditionelle og moderne elementer på en legende og provokerende måde. Virksomheden har et internationalt anerkendt team af designere, og samarbejder med talentfulde kunstnere og kreative sind fra hele verden.

Moooi Flock of Light specifikationer

Yderligere information

Størrelser

Model 11
Ø : 80 cm H : 65 cm
Model 21
Ø : 135 cm H : 85 cm
Model 31
L : 180 cm H : 80 cm B : 100 cm

Materialer

bronzewire, messing kopper med semi-transparent polycarbonat diffusorer.

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik