Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Le Feu Dome biopejs

Dome biopejsen fra Le Feu er et pragtfuldt eksempel på eksklusivt design og innovativ teknologi. Den fritstående biopejs er skabt med inspiration fra naturen, og dens organiske former hylder silhuetterne, der fremkommer, når man retter opmærksomheden mod flora og fauna.

Pejsen er designet med en karakteristisk kuppelformet top og findes i forskellige varianter for at imødekomme forskellige præferencer. Gulvmodellen tilbydes med både høje og lave træben, høje og lave metalben samt midterben i metal. Der er også en vægmodel og en loftmodel med en loftmonteret søjle. Denne variation i ben og opsætning giver en imponerende fleksibilitet, så du kan skabe det helt rigtige udtryk for din fritstående biopejs.

Farvemulighederne for kuplen inkluderer sort, hvid, nikkel og mocca, tidløse farver, der aldrig går af mode. Brænderen kan vælges i sort, rustfrit stål eller rosaguld, hvilket yderligere tilpasser biopejsens udseende til din personlige smag.

Benene, som udgør en væsentlig del af biopejsens æstetik, fås i sort, sæbebehandlet eller røget eg – naturlige materialer, der underbygger kuppelens organiske form. Alternativt kan benene vælges i stål eller rosaguld for at skabe en kontrastfuld og iøjnefaldende effekt. Der er også mulighed for at vælge mellem høje eller lave ben, alt efter dine præferencer.

Med en Le Feu Dome-biopejs i dit hjem tilføjer du ikke kun et sofistikeret designelement, men også varme og hygge. Denne biopejs er en unik kombination af æstetik og funktionalitet, der vil løfte indretningen i ethvert rum.

 

Le Feu Dome biopejs specifikationer

Yderligere information

Størrelse

B : 52 x H : 115 D : x 49 cm

Farve

Sort, hvid, nickel, mocca, rose gold eller krom.

Varianter

Wall
Ground steel høj eller lav
Wood høj eller lav
Sky

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik