Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Intarsia Table No. 55

Table No. 55, designet i 1950’erne af den talentfulde møbelsnedker Jørgen Aakjær Jørgensen, er en bemærkelsesværdig kombination af en unik trekantet form, bløde afrundede hjørner og samtidig skarpe linjer, hvilket gør det til et blikfang og centrum af ethvert rum.

Bordpladen er udført i førsteklasses egetræsfinér, hvilket tilfører bordet et tidløst udtryk. Den bløde og afrundede profilkant, der omkranser bordet, er karakteristisk for Jørgen Aakjær Jørgensens møbeldesign. Sofabordet, en sand klassiker fra sin tid, formår at integrere sig smukt i moderne indretning, hvor det tilføjer både charme og et klassisk udtryk.

I 2023 blev No.55 beriget med en søstermodel. Dette søsterbord kombinerer Jørgen Aakjær Jørgensens klassiske design med moderne brugsbehov, hvilket resulterer i to borde, der tilbyder et væld af indretningsmuligheder. Denne kombination af sofaborde udgør sammen et elegant, minimalistisk og moderne møbel. Med deres unikke kombinationer af former og linjer fortæller de historien om designets udvikling og stræben efter tidløs skønhed. Lad dette sæt blive centrum for rummet og oplev, hvordan det forvandler din bolig til et sted præget af varig skønhed og funktionalitet.

No. 55 er tilgængelig i to størrelser, to højder og i tre forskellige varianter: hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie. Dette giver dig mulighed for at vælge den kombination, der bedst passer til din indretningsstil og skabe et sofistikeret udtryk i dit hjem.

I 1948 grundlagde møbeldesigneren Jørgen Aakjær Jørgensen Møbelintarsia. I dag har hans barnebarn, Nanna Aakjær, genetableret virksomheden, hvor visionen er at fortsætte arven fra den danske guldalder af møbeldesign – kombineret med nutidens trends og traditioner. I stedet for at fokusere på hurtige trends tager Intarsia Furniture en holistisk tilgang til indretning med møbelkollektioner af høj kvalitet, der er skabt til at være en del af en større helhed og vare i generationer.

Jørgen Aakjærs arbejde strækker sig langt ud over den nuværende kollektion, og vi opdager stadig nye design af ham, som vi har planer om at genintroducere i nær fremtid.

 

Intarsia Table No. 55 specifikationer

Yderligere information

Mål

Large: L: 118 cm B: 79 cm H: 48 cm Mål
Small: L: 88 cm B 59 cm H: 43,5/49,5 cm.

Træsort

Hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie eg.

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik