Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Intarsia Table No. 25

Sofabordet No. 25, skabt af Jørgen Aakjær Jørgensen i 1960’erne, udstråler en tidløs skønhed og en sofistikeret elegance. Bordet er kendetegnet ved sin smukke magasinhylde i fransk rørflet, der tilfører hjemmet charme og et nutidigt udtryk med sit karakteristiske look. No. 25 er et fornemt eksempel på, hvordan fransk rørflet harmonerer perfekt med tidens organiske indretningstrend uden at gå på kompromis med et stilrent design. Det franske flet skaber en smuk kontrast, hvilket giver møblet et svævende og samtidig solidt udtryk.

Sofabordet No. 25 fremstår i sin helhed let og elegant med mange unikke detaljer, herunder den karakteristiske bløde kehlede kant, der danner en ramme om bordet, det smukke finérarbejde og benenes ikoniske udformning.

No. 25 tilbyder utallige anvendelsesmuligheder. Det kan fungere som et klassisk sofabord til sofagruppen og er samtidig særdeles velegnet i det moderne hjem med panoramavinduer, hvor det kan stå som et smukt vinduesmøbel. Magasinhylden er ideel til udstilling af lækre coffee table-bøger og dekorative magasiner.

No. 25 fås i forskellige varianter, herunder hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie, hvilket giver dig mulighed for at vælge den version, der bedst passer til din indretningsstil. Et bord, der ikke blot tilføjer funktionalitet, men også udstråler en sublim æstetik og stil.

I 1948 grundlagde møbeldesigneren Jørgen Aakjær Jørgensen Møbelintarsia. I dag har hans barnebarn, Nanna Aakjær, genetableret virksomheden, hvor visionen er at fortsætte arven fra den danske guldalder af møbeldesign – kombineret med nutidens trends og traditioner. I stedet for at fokusere på hurtige trends tager Intarsia Furniture en holistisk tilgang til indretning med møbelkollektioner af høj kvalitet, der er skabt til at være en del af en større helhed og vare i generationer.

Jørgen Aakjærs arbejde strækker sig langt ud over den nuværende kollektion, og vi opdager stadig nye design af ham, som vi har planer om at genintroducere i nær fremtid.

 

Intarsia Table No. 25 specifikationer

Yderligere information

Mål

L: 130 cm B: 47 cm H: 46,5 cm.

Træsort

Hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie eg.

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik