Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Intarsia Table No. 100

No. 100, et design skabt af møbelsnedkeren Jørgen Aakjær Jørgensen tilbage i 1960’erne, repræsenterer en tidløs skønhed og enkel elegance. Sofabordet er karakteriseret ved sin førsteklasses egetræsfinér bordplade, der tilfører det et tidløst udtryk. Den smukke kombination af organiske former og skarpe, lige linjer gør det til et elegant og minimalistisk møbel.

Den runde bordplade og den kvadratiske magasinhylde i fransk flet forenes af bordets andre detaljer, såsom den bløde bue fra sargen. No. 100 er en typisk manifestation af Jørgen Aakjær Jørgensens design-DNA, hvor kontraster leger og detaljer bliver omhyggeligt overvejet, men hvor enkelhed og funktionalitet er de afgørende faktorer for det endelige resultat.

Med sin ukomplicerede enkelthed og en kærlig hilsen til bløde former, har sofabordet No. 100 opnået status som en klassiker inden for moderne indretning. Det deler det samme simple og stringent udtryk som findes i Intarsia Furnitures andre designs og afspejler familien Aakjærs kærlighed til minimalisme.

No. 100 er tilgængelig i forskellige varianter, herunder hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie, hvilket giver mulighed for at vælge den version, der bedst passer til din indretningsstil. Et bord, der ikke blot tilføjer funktionalitet, men også udstråler en tidløs æstetik og skønhed.

I 1948 grundlagde møbeldesigneren Jørgen Aakjær Jørgensen Møbelintarsia. I dag har hans barnebarn, Nanna Aakjær, genetableret virksomheden, hvor visionen er at fortsætte arven fra den danske guldalder af møbeldesign – kombineret med nutidens trends og traditioner. I stedet for at fokusere på hurtige trends tager Intarsia Furniture en holistisk tilgang til indretning med møbelkollektioner af høj kvalitet, der er skabt til at være en del af en større helhed og vare i generationer.

Jørgen Aakjærs arbejde strækker sig langt ud over den nuværende kollektion, og vi opdager stadig nye design af ham, som vi har planer om at genintroducere i nær fremtid.

 

Intarsia Table No. 100 specifikationer

Yderligere information

Mål

Ø:100 cm, H: 48 cm.

Træsort

hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie eg.

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik