Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Intarsia Surf Table

Surf Table fra Intarsia er et minimalistisk møbel designet af Jørgen Aakjær Jørgensen og stammer fra slutningen af 1960’erne. Bordets ovale bordplade og slanke ben giver det et elegant udtryk, der harmonerer smukt med moderne hjem.

Surf Table er en helt unik møbeloplevelse med sin alsidighed. Det tjener ikke kun som et klassisk sofabord, men er også særdeles velegnet som et konsol- eller vinduesmøbel i moderne hjem med panoramaudsigt. Som konsolbord er Surf Table perfekt til at udstille interiørbøger, kunstværker og små personlige objekter.

Kendetegnet ved Jørgen Aakjær Jørgensens mange andre møbler har Surf Table en elegant og tynd massiv egetræskant, der skaber en smuk afslutning. Det flotte finértræ tilføjer bordet et roligt udtryk, og det tidsløse design udstråler enestående håndværksmæssig kvalitet.

Surf Table er tilgængelig i flere varianter, herunder hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie, hvilket giver dig mulighed for at vælge den, der bedst passer til din indretningsstil. Et møbel, der ikke blot er funktionelt, men også et tidløst kunstværk i sig selv.

I 1948 grundlagde møbeldesigneren Jørgen Aakjær Jørgensen Møbelintarsia. I dag har hans barnebarn, Nanna Aakjær, genetableret virksomheden, hvor visionen er at fortsætte arven fra den danske guldalder af møbeldesign – kombineret med nutidens trends og traditioner. I stedet for at fokusere på hurtige trends tager Intarsia Furniture en holistisk tilgang til indretning med møbelkollektioner af høj kvalitet, der er skabt til at være en del af en større helhed og vare i generationer.

Jørgen Aakjærs arbejde strækker sig langt ud over den nuværende kollektion, og vi opdager stadig nye design af ham, som vi har planer om at genintroducere i nær fremtid.

 

Intarsia Surf Table specifikationer

Yderligere information

Mål

L: 153 cm B: 51 cm H: 42 cm.

Træsort

Eg hvidolie, røget eg og eg olie.

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik