Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Intarsia Heart Table

Heart Table fra Intarsia er et lille, fortryllende sidebord med en stor personlighed. Dette elegante bord blev introduceret i slutningen af 1950’erne og bærer præg af Jørgen Aakjær Jørgensens kærlighed til minimalisme og respekt for gamle håndværkstraditioner.

Sidebordet er en ægte repræsentation af Jørgen Aakjær Jørgensens design-DNA. Møblet forener de organiske former fra bordpladen med snedker-detaljerne og skarpe kanter på benene. Det unikke og karakteristiske træk ved bordet findes i overfladen, hvor den gamle håndværksteknik Intarsia er indlagt, hvilket resulterer i et kunstværk af en møbeloverflade.

Heart Table’s popularitet skyldes ikke kun dets æstetiske appel, men også dets alsidighed. Bordet fungerer smukt som et elegant og skulpturelt sidebord eller som et lille sofabord. Magasinhylden tilføjer yderligere funktionalitet og er perfekt til udstilling af smukke coffee table-bøger. Dette møbel er således enestående og alsidigt.

Heart Table fås i forskellige varianter, herunder hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie, hvilket giver dig mulighed for at vælge det, der bedst passer til din indretningsstil.

I 1948 grundlagde møbeldesigneren Jørgen Aakjær Jørgensen Møbelintarsia. I dag har hans barnebarn, Nanna Aakjær, genetableret virksomheden, hvor visionen er at fortsætte arven fra den danske guldalder af møbeldesign – kombineret med nutidens trends og traditioner. I stedet for at fokusere på hurtige trends tager Intarsia Furniture en holistisk tilgang til indretning med møbelkollektioner af høj kvalitet, der er skabt til at være en del af en større helhed og vare i generationer.

Jørgen Aakjærs arbejde strækker sig langt ud over den nuværende kollektion, og vi opdager stadig nye design af ham, som vi har planer om at genintroducere i nær fremtid.

 

Intarsia Heart Table specifikationer

Yderligere information

Mål

Ø: 50 cm, H: 49,5 cm

Træsort

Eg hvidolie, røget eg og eg olie.

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik