Åbningstider:
Man - fre: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Ring på:
Tlf. 9835 1022

Intarsia Arcus

Arcus Shelf er et design skabt af Nanna Aakjær Svendsen, der har hentet stor inspiration fra sin morfar, Jørgen Aakjær Jørgensen. Formålet med Arcus Shelf var at skabe mere end blot en funktionel hylde; den skulle også fungere som et kunstværk i sig selv. Hylderne deler det samme formsprog som de gamle håndværksteknikker, og Nanna Aakjær har særligt ladet sig inspirere af sin morfars klassiske kehlede kant, som findes på flere af Jørgen Aakjærs sofaborde fra 1950’erne. Denne kant tjener nu som en elegant afslutning på Arcus Shelf-hylderne.

De organiske former af hylderne gør dem til en naturlig integreret del af væggen, når de er monteret. Arcus Shelf fås i tre forskellige størrelser og kan anvendes på flere måder. Den kan bruges som en klassisk billedhylde, en praktisk opbevaringsenhed eller som et skulpturelt udtryk i samspil med anden billed- og vægkunst i hjemmet.

Arcus Shelf er tilgængelig i tre varianter: hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie.

I 1948 grundlagde møbeldesigneren Jørgen Aakjær Jørgensen Møbelintarsia. I dag har hans barnebarn, Nanna Aakjær, genetableret virksomheden, hvor visionen er at fortsætte arven fra den danske guldalder af møbeldesign – kombineret med nutidens trends og traditioner. I stedet for at fokusere på hurtige trends tager Intarsia Furniture en holistisk tilgang til indretning med møbelkollektioner af høj kvalitet, der er skabt til at være en del af en større helhed og vare i generationer.

Jørgen Aakjærs arbejde strækker sig langt ud over den nuværende kollektion, og vi opdager stadig nye design af ham, som vi har planer om at genintroducere i nær fremtid.

Intarsia Arcus specifikationer

Yderligere information

Størrelse

Arcus Shelf Large: 110 x 15 cm

Arcus Shelf Medium: 90 x 15 cm

Arcus Shelf Small: 60 x 15 cm

Arcus Console: 45 x 22 cm

Træsort

Fås i hvidolieret eg, røgbejdset eg og naturolie eg

Bruno Sørensen – Møbelbutik siden 1988
I 1988 åbnede Bruno Sørensen som 23-årig, sin første møbelforretning, Butikken lå i Jyllandsgade i Aalborg og 5 år senere flyttede forretningen til Nibe, hvor Bruno Sørensen Møbler har ligget siden. Kig forbi Strandgade 3 – vi er altid vært for en god kop kaffe.
Bruno Sørensen Møbler

Strandgade 3
9240 Nibe

Tlf. +45 9835 1022
E-mail: info@bruno.dk

Åbningstider

Man. - fre. 10:00 - 17:30
Lør. 10:00 - 14:00

© 2024
 - Bruno Sørensen Møbler ApS
Cookiepolitik