Dit hjem er et sted du nyder hver dag

Her på siden kan du finde et par fremhævelser fra indretningsløsninger, som vi ofte benytter når vi skal hjælpe vores kunder. Med det sagt, så er ethvert hjem og livsstil unik, og derfor står vi også til rådighed med kompetent rådgivning, hvor vi skræddersyer en løsning til netop jeres behov. Kig forbi butikken, eller giv os et kald, så står vi til rådighed med kompetent vejledning.

We take pride in every detail

Vi sætter en ære i vort håndværk – ned til mindste detalje. Denne sætning har været vor ledetråd til alle tider i vores design, produktion og konstante udvikling af Naver Collection. Vores mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem.

Belysning fra
Le Klint

Le Klint blev etableret i 1943 og har siden været en af landets fornemste ambassadører for dansk design og håndværk. Den klassiske Le Klint-foldeteknik, som er en del af vores DNA, anvendes til stadighed på nye måder. Samtidig udfordres former, fremstillingsmetoder og funktioner, så produktudviklingen sker i tråd med den moderne teknologi. 

Sofaer fra
Juul Furniture

Hos Juul vægter man kvalitet og holdbarhed højt, og her garanteres moderne design kombineret med unik komfort. Juul Furnitures møbler bliver produceret på koncernens egne fabrikker, så du er garanteret håndværk af højeste kvalitet produceret af erfarne specialister. Hos Juul Furniture mener man, at alle bør have mulighed for at sidde ordentligt – og til en fornuftig pris.

Skræddersyet indretningshjælp

Vi forstår vigtigheden i at et hjem skal være et sted man nyder. Det skal være et sted hvor man kan være sig selv, men det skal også være et sted man stolt kan fremvise og nyde med andre.
Det er oftest let at sætte ord på hvad man gerne vil opnå, men det kan være svært at finde den rigtig løsning. Vi forstår at oversætte jeres behov, til konkrete og kreative løsninger, der afspejler jeres ønsker.
Kig forbi butikken, eller giv os et kald, så skræddersyer vi en løsning til jeres behov.